• Fitsa este un lifestyle brand românesc pentru oamenii care nu se mulțumesc cu puțin și care caută mereu să se facă remarcați prin ceea ce poartă, prin lucrurile pe care le au de spus, prin locurile pe care le frecventează sau prin obiectele din jurul lor.

 

  • Hainele sunt produse în România din cele mai bune materiale existente pe piață. Șepcile sunt produse în Germania. În general încercăm să ținem producția în România, dar câteodată acest lucru nu este posibil. Nu se face rabat la calitate în niciunul din momentele producției. În plus, fiecare model e creat într-o ediție super-limitată, ceea ce înseamnă că niciun model nu mai este reeditat după ce stocul se epuizează. Fiecare produs este însoțit de un certificat de autenticitate. Așa că ai grijă de ele, pentru că nu vor mai exista altele.

 

  • Credem mult că bicicleta e viitorul transportului urban, și de aceea căutăm cadre vechi, cu personalitate, pe care le readucem la viață. Din când în când folosim și cadre noi, dacă simțim că designul lor are ceva din farmecul celor de demult. Construim biciclete single speed pentru că nu ne plac lucrurile complicate, însă folosim piese de la producători renumiți în domeniu. Facem biciclete statement, biciclete accesoriu, biciclete cu care poți spune ceva despre tine.

 

  • Toate produsele vor fi lansate în sistemul de drop anunțat. Stai cu ochii pe insta sau facebook ca să afli când e următorul drop. Grăbește-te să-ți iei ce-ți place, pentru că stocurile se epuizeaza rapid.