Chiar sunt în ediție super limitată produsele?

Găsești pe majoritatea produselor noastre, fie că sunt tricouri, hanorace, sau orice altceva decidem să producem, o etichetă pe care vei putea vedea numărul lor din total. De exemplu, dacă avem 100 de exemplare dintr-un model, și tu îl primești pe al 5-lea, pe etichetă va fi imprimat “5/100”. Deci da, sunt în ediție super limitată. Nu vom produce niciodată în masă. În plus, primești și un certificat de autenticitate.

Ce înseamnă certificatul de autenticitate?

Certificatul de autenticitate confirmă că produsul pe care l-ai luat e original, că face parte din seria limitată lansată și că nu vor mai fi produse altele în afară de primul run. Astfel poți să ai siguranța că nu foarte mulți oameni mai au ce ți-ai cumpărat tu. Certificatul de autenticitate nu se trimite și pentru biciclete.

Bicicletele sunt noi sau sunt second hand?

Cadrele și furcile au mai fost folosite. Sunt cadre elegante, vechi, care ne plac foarte mult. Le luăm, le sablăm și apoi le vopsim electrostatic în culori cât mai speciale. Din când în când mai păstrăm și recondiționăm și ghidoane sau clești de frână. Restul pieselor sunt noi (roți, tije de șa, angrenaje etc). La următoarele dropuri s-ar putea să avem și cadre noi. În descrierea bicicletei găsești informații despre piesele care sunt vintage și cele care sunt noi. Dacă vrei, bicicletele sunt un mix între vechi și nou. În afară de câteva teste în mers, bicicletele nu sunt folosite înainte să ajungă la tine.

Care este politica de retururi?

Orice produs cumpărat de la noi se poate returna în termen de 30 de zile de la plasarea comenzii, respectând următoarele reguli de bun-simț:

  • Produsele trebuie ambalate corespunzător, păstrând toate etichetele, certificatul de autenticitate, etc. Nu trebuie să fie purtate sau deteriorate.
  • Transportul este suportat de tine.
  • Returul trebuie să conțină și formularul de retur completat. În formular trebuie să ne indici un cont în care să-ți returnăm banii.

Care este politica de livrare?

La comenzile de peste 500 de lei, livrarea este gratuită. Livrarea se face prin curier rapid. Te anunțăm printr-un mail în momentul în care coletul pleacă de la noi. Având în vedere că suntem la început de drum, o să te rugăm să ai răbdare cu noi în caz că întârziem o livrare.

Când faceți următorul drop? Și chiar, ce înseamnă un drop?

Un drop înseamnă că un nou stoc de materiale a fost urcat pe site. Anunțăm pe insta și facebook când facem următorul drop, deci follow us dacă vrei să afli înaintea altora. Nu suntem un magazin online clasic, cu stocuri tot timpul. În momentul în care toate produsele se dau, lansăm o serie nouă de produse, cu modele diferite. Ele vor sta pe site până când se dau, apoi se lansează altă serie, și tot așa. La fel și la biciclete. De exemplu, dacă în prima săptămână de la lansare se vând toate produsele, pe site nu o să mai găsești nimic de cumpărat până când nu facem un drop nou.

Chiar sunt made in RO produsele?

Da. Lucrăm cu designeri români și atelierele lor de croitorie pentru țoale, iar bicicletele sunt puse la un loc și testate aici, în România. Câteodată pot apărea produse fabricate în altă țară, dar acest lucru va fi anunțat pe pagina lor.

Produsul care îmi placea nu mai e pe stoc! Când îl readuceți?

Ha. Sorry to hear that. Nu-l mai aducem pe stoc niciodată. Vezi dacă nu-ți place un altul, dar grăbește-te dacă nu vrei să pui aceeași întrebare din nou. Facem asta pentru că vrem ca oamenii care poartă Fitsa să fie siguri că nu foarte mulți oameni au ce au și ei.